Een aantal prikborden gekocht bij Whiteboard Expert

Whiteboard-expert

Mijn vader is sinds kort de trotse eigenaar van zijn eigen bedrijf. Hij wilde de wekelijkse planning graag handig en overzichtelijk op kunnen hangen. Daarom gingen we ook samen op het internet op zoek naar een aantal prikborden voor op de kantoren.

Veel bedrijven die prikborden aanbieden

Toen we op het internet op zoek gingen aan prikborden kregen we erg veel zoekresultaten van verschillende bedrijven die prikborden aanbieden. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Whiteboard Expert. De website van dit bedrijf is erg goed en overzichtelijk. Op de website staat onder andere vermeld dat het bedrijf Co2 neutrale productie heeft dit sprak mijn vader erg aan omdat hij erg milieubewust is. Daarom besloten we ook om een kijkje te nemen in het assortiment van het bedrijf. 

prikborden

Zeer veel verschillende whiteboards en prikborden

Het bedrijf biedt een erg groot assortiment aan waardoor je erg veel keuze hebt tussen zeer veel verschillende prikborden en whiteboards. Nadat we een aantal prikborden met elkaar hadden vergeleken besloot mijn vader om over te gaan tot een aankoop. De prikborden werden al erg snel geleverd en mijn vader kan zijn taken en planning nu erg handig en overzichtelijk op kantoor ophangen.