Voor alle zaken rondom administratie gaat u naar LAVA Lingewaard!

logo-lava

boekhouderBent u op zoek naar een bedrijf dat uw administratie en boekhouding goed verzorgd? LAVA is het geschikte bedrijf. LAVA staat voor Lingewaardse Adviseurs & Vakkundige Administrateurs. Zij zijn gevestigd in Bemmel, dit ligt in de gemeente Lingewaard. Zij zijn gespecialiseerd in de gehele boekhouding van ondernemingen.

Wie is LAVA Lingewaard?

Dit is een jong en ambitieus bedrijf. Arjan Hoenselaar heeft in januari 2012 LAVA opgezet. Hij heeft de opleiding SPD bedrijfsadministratie met succes afgerond. Na het behalen van zijn diploma heeft hij bij verschillende accountants en bedrijven gewerkt op verschillende zelfstandige functies. Hij heeft ondere andere ervaring opgedaan als assistent accountant, hoofd administratie en financieel beleidsmedewerker. Door zijn achtergrond is het mogelijk een veelzijdig dienstverleningskantoor op te zetten.

Boekhouding hoeft niet duur te zijn

Vanaf €50 kunnen wij uw administratie al verzorgen. Wij geven u een continu zicht op het financiële deel van uw onderneming. Wij nemen u de last van veel papierwerk uit handen. U kunt veel tijd besparen door een boekhouding in de arm te nemen. Deze tijd kunt u in uw onderneming stoppen. Wij zorgen voor een goede en betrokken service voor een nette prijs.

Contact

Heeft u vragen voor ons over LAVA, administratie, de belasting of iets anders? U kunt gerust contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. Hier zullen wij zp snel mogelijk op antwoorden. Daarnaast kunt u ons ook bellen. Wij zijn een betrouwbaar en betrokken boekhouder en hopen u te kunnen helpen.