Tip voor goede loopbaanbegeleiding

rondomwerk

Ik werk momenteel sinds een aantal jaar bij een groot bedrijf bij mij in de buurt. Ik kreeg de laatste tijd echter steeds minder energie van het werk wat ik deed en ik ging niet meer met plezier naar mijn werk toe. Het leek mij daarom ook een goed idee om op zoek te gaan naar een goede loopbaanbegeleiding.

loopbaanbegeleiding

Websites met elkaar vergeleken

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf dat goede loopbaanbegeleiding aanbiedt kreeg ik erg veel zoekresultaten van bedrijven die loopbaanbegeleiding aanbieden. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Rondom Werk.

Website van Rondom Werk

Toen ik terecht kwam op de website van Rondom Werk kwam ik terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en wat het bedrijf aan te bieden heeft. Op de website staat onder andere vermeld dat er in deze tijd continue verandering is op de arbeidsmarkt en dit heb ik ook gemerkt tijdens het werk. Nadat ik de informatie had gelezen die op de website stond vermeld besloot ik om contact met het bedrijf op te nemen. Ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Ik heb een aantal tests gehad en na deze test heeft Rondom Werk een andere functie voor mij geregeld binnen het bedrijf. Daarom ben ik ook erg tevreden over het bedrijf en raad ik het aan iedereen aan die met minder plezier naar zijn werk gaat.