Op zoek naar hosted telefonie?

HostedXL Logo

Als je op zoek bent naar hosted telefonie dan ben je aan het juiste adres! Wij bij HostedXL kunnen jou hierbij helpen.

Onze hosted telefonie

Met onze hosted telefonie (VoIP telefonie) heb je een telefooncentraal in de cloud, zonder zorgen te maken over het bijhouden en het beheren van de cloud en telefooncentraal. Je hebt geen hoge investeringen, omdat je per maand een vast bedrag betaald per gebruiker. Met dit verhoog je de bereikbaarheid en ook mobiliteit van jouw bedrijf en medewerkers.

hosted telefonie

Wat is het eigenlijk?

Het is een gebruiksvriendelijke telefonieoplossing in de cloud voor bedrijven en organisaties dat ook toekomstgericht is. Je hebt hierdoor niet langer een eigen telefooncentrale in huis, maar neem je telefonie af als dienst. Per maand betaald je een vast bedrag per gebruiker. Het telefoneren gaat via een betrouwbare verbinding met behoud van eigen nummers tegen lage gesprekstarieven. Ook is het mogelijk om te kiezen voor onbeperkt bellen binnen Nederland door een vast bedrag per maand te betalen.

Beloofd

Per maand betaal je altijd een vast bedrag per toestel. Hierdoor kun je besparen op gesprekskosten en abonnementen. Het is eenvoudig en efficiënter bellen met slimme toepassingen. Je kan eenvoudig bereikbaarheid instellen op kantoor én onderweg. Flexibel op- en afschalen van het aantal gebruikers en functionaliteit is ook makkelijk. Je bent ook altijd up-to-date dankzij het inclusief beheer en onderhoud. Als je geïnteresseerd bent hierin dan kun je altijd contact met ons opnemen. Contactinformatie is te vinden op onze site onder het kopje “contact”