Al weleens iets besteld op Gordijnenhuis.nl?

Gordijnenhuis.nl

Kent u Gordijnenhuis.nl? Zo nee, Gordijnenhuis.nl is een webshop waar u veel soorten gordijnen en jaloezieën kunt kopen. Er is een groot assortiment, snelle levering en voor elke klant wordt het product speciaal op maat gemaakt voor een voordelige prijs.  

Mijn ervaring met gordijnenhuis.nl

Vorige maand heb ik bij Gordijnenhuis een paar gordijnen op maat besteld voor op mijn kantoor. Omdat ik niet goed wist hoeveel ik nodig had en hoe ik op moest meten (wat achteraf ook op de site stond). Had ik de klantenservice opgebeld voor wat hulp. Super vriendelijk geholpen door een mevrouw, had alles netjes en rustig uitgelegd en wist precies hoe ik het moest doen. Uiteindelijk gekozen voor duo rolgordijnen omdat die toch het beste paste bij het kantoor, besteld en betaald. Binnen 2 weken had ik ze thuis super netjes afgeleverd en precies zoals ik had verwacht. Super service en mooi werk, raadt het iedereen aan.

Contact

Wilt u meer informatie kunt u Gordijnenhuis.nl op dit adres bereiken.

Gordijnenhuis.nl

Wilhelminastraat 17 A

5141 HJ Waalwijk

Kvk 66415594

Telefoon +31 (0)416-349711

Email: info@gordi